Informācija pa tālruni: +370 61170170

Puķkāpostu-bazilika biezenis ar Briseles kāpostiem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 130 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Neatsaldētus puķkāpostus lieciet katlā ar ūdenī un vāriet. Kad ūdens uzvārījies, samaziniet uguni, uzlieciet vāku un vāriet vēl 15 minūtes.
  2. Ķiplokus notīriet un cepiet līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
  3. Puķkāpostiem nolejiet ūdeni. Pievienojiet baziliku, ķiplokus, sāli, piparus un čili piparus. Sasmalciniet visu blenderī. Biezenis gatavs.
  4. Sakarsētā olīveļļā uz pannas 2 minūtes apcepiet malto ingveru, pievienojiet uz pusēm sagrieztus Briseles kāpostus un gatavojiet vēl 7 minūtes.
  5. Pasniedziet abus kāpostus kopā.
Ieteikumi

Lai pārliecinātos par maltā ingvera svaigumu, paberzējiet šķipsniņu starp pirkstiem - smaržai ir jāpastiprinās. 

Sastāvdaļas
Puķkāposti, 400g 2 iepakojumi
Briseles kāposti 400 g
Malts ingvers 1 tēj.k.
Tumšais baziliks 1 zariņš
Ķiploki 6 daiviņas
Malti čili pipari 1 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES