Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pikants lasis ar aromātiskiem puķkāpostiem


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. No trim apelsīniem izspiediet sulu. Iemaisiet tajā kurkumu un koriandru.
  2. Lasi iesāliet un marinējiet ar garšvielām bagātinātajā apelsīnu sulā 30 minūtes.
  3. Sagrieziet plānās šķēlītēs burkānu un kopā ar neatsaldētiem puķkāpostiem ievietojiet cepamformā, pievienojiet sāli un marinādi, kurā bija lasis.
  4. Pa virsu uzlieciet lašu steikus, rozmarīnu, apelsīna ripiņas. Gatavojiet līdz 180°С sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.
Ieteikumi


Lai pareizi izvēlētos sulīgu apelsīnu, pievērsiet uzmanību augļu svaram un izmēram. Jo apelsīns ir smagāks, jo sulīgāks un saldāks tas būs. Jāņem arī vērā, ka lielie apelsīni nav tik garšīgi. Tāpēc labāk izvēlēties mazākus, bet smagākus apelsīnus. 

Sastāvdaļas
Laša steiks 2 gab.
Puķkāposti, 400g 1 iepakojums
Burkāni 2 gab.
Apelsīni 4 gab.
Kurkuma 1/2 tēj.k.
Malts koriandrs 1/2 tēj.k.
Rozmarīns 2 zariņi
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES