Solis 1
Olas sajauciet ar jogurtu un pieberiet miltus. Visu samaisiet līdz iegūta vienmērīga masa.
Solis 2
Pielejiet pienu, pievienojiet cepamo pulveri, sāli un piparus. Visu samaisiet, lai mīklas masā nepaliek miltu kunkuļi.
Solis 3
Visbeidzot pankūku mīklai pievienojiet rīvētus burkānus un zirnīšus.
Solis 4
Uz vidējas uguns pannā uzkarsējiet sviestu vai eļļu.
Solis 5
Ar karoti pannā ielejiet katru pankūku.
Solis 6
Pagaidiet, līdz uz pankūku virsmas izveidojas mazi burbulīši, pirms tās apgriežat uz otru pusi. Lai eļļa vai sviests nepiedegtu – regulāri notīriet pannu pirms jaunas pankūkas uzliešanas.
Solis 7
Pasniedziet šīs burkānu un zirnīšu pankūkas ar biezpienu, tzatziki, gvakamoli vai citu iecienītāko mērci.