Ja vajadzētu nosaukt vienu lietu, par ko mēs nešaubāmies, tā būtu mūsu produktu kvalitāte! Kvalitāte, ko mēs pārbaudām katrā solī – no ražas novākšanas līdz produkta iepakošanai un nokļūšanai uz tava galda. Kāda ir mūsu kvalitātes komitejas loma? Katrā ražošanas posmā veikt kontroli: izejvielu pieņemšanā, ražošanā un pirms laišanas uz veikaliem. 2017.–2018. gadā veicām pārtikas drošības analīzes 64 688 produktiem! 100% mūsu produktu ražošanas vietu ir vismaz viens sertifikāts, kas garantē mūsu produktu kvalitāti: ISO 9001, ISO 22000 un pat IFS un BRC etaloni. Mūsdienu pārtikas rūpniecībā kvalitāte ir obligāta, jo, strādājot ar pārtiku, galvenais uzdevums ir stiprināt patērētāju uzticību!
Dzīvē dažas satikšanās ir svarīgākas par citām: tās palīdz mums augt, pilnveidoties, atrast vai pieņemt pareizus lēmumus. Mums ir veicies, sagaidījām nevis vienu, bet 3100 brīnišķīgas tikšanās! Ar katru zemnieku mēs uzturam tuvas un ilgtspējīgas attiecības, kas balstītas uzticībā un cieņā. Starp citu – kas ir ilgtspējīgas attiecības?
Pirmkārt, tā ir maiņa un dalīšanās. „Bonduelle” uzņēmuma modelis, ko esam izveidojuši kopā ar saviem partneriem ‒ lauksaimniekiem, mums ir ļoti svarīgs, jo tas dod tik daudz: iespēju nodrošināt augu seku, kas ir nepieciešama, lai izvairītos no augsnes erozijas; rūpnīcās veikt racionālu ražošanu, lai būtu pēc iespējas mazāk atkritumu; tas palīdz mums plānot sēšanu, optimizējot ražu un kvalitāti. Saviem partneriem ‒ lauksaimniekiem nodrošinām no pasaules tirgus neatkarīgas cenas, godīgu atlīdzību un 240 agronomijas inženieru un tehniķu zināšanas. Vai viņi ir laimīgi? Jā, bet svarīgākais – uzticami! Pēc tam, kad viņi ir teikuši mums JĀ, partneri paliek kopā ar mums vidēji 16 gadus pasaulē un 20 gadus Francijā!
Attiecības ir jāuztur katru dienu. Esot blakus un pavadot laiku kopā.
Uzņēmumā „Bonduelle” cenšamies aktīvi sadarboties ar lauksaimniekiem, lai varētu atbalstīt viņus un dalīties pieredzē. Mūsu zemkopības vadītāji ir atbildīgi par šo attiecību uzturēšanu ikdienā. Agronomijas speciālisti sadarbojas ar lauksaimniekiem un dod padomus visos audzēšanas posmos – no sēšanas līdz ražas novākšanai.
Katru gadu apmēram 250 lauksaimniekus un viņu ģimenes aicinām apmeklēt izstādi Francijā un pastāstīt par savu darbu tās apmeklētājiem.