Garšu bagātība

Šampinjonu lečo lieliski dažādos pamatēdiena garšu daudzveidību. Maigs un gards lečo ar šampinjoniem, palīdzēs jums eksperimentēt virtuvē, piešķirot jau it kā zināmām ēdienu receptēm jaunu, izteiksmīgu garšu.

neto svars: 450 g neto svars bez šķidruma: 130 g
sastāvdaļas

Ūdens, šampinjoni (28%), tomātu biezenis, sīpoli, sarkanā paprika, cukurs, rapšu eļļa, sāls, modificēta kartupeļu ciete, paprika, skābe: citronskābe, sarkanie pipari.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 218 kJ
Enerģija (kcal) 52 kcal
Tauki (g) 1,4 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 7 g
Cukurs (g) 5,9 g
Šķiedrvielas (g) 1,8 g
Olbaltumvielas (g) 1,9 g
Sāls (g) 1,5 g
pagatavošanas veids

Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm

    Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.

  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu...

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ...

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un feta...

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurū...