Zaļās pākšu pupiņas, ūdens, sāls.
Folskābes avots
100g | ||
---|---|---|
Enerģija (kJ) | 111 kJ | |
Enerģija (kcal) | 27 kcal | |
Tauki (g) | 0,3 g | |
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,0 g | |
Ogļhidrāti (g) | 3,6 g | |
Cukurs (g) | 2,1 g | |
Šķiedrvielas (g) | 2,3 g | |
Olbaltumvielas (g) | 1,2 g | |
Sāls (g) | 0,6 g | |
B9 vitamīns (µg) | 36 µg |
Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Nosusiniet dārzeņus un varat baudīt tos uzreiz.
Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?