1. >Receptes
  2. >Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu

Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu

Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”

300 g spinātu

1–2 gab. ķiploka daiviņas

2 gab. saldie kartupeļi

100 g fetas siera

50 ml olīveļļas

Pētersīļi, sāls, pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”

300 g spinātu

1–2 gab. ķiploka daiviņas

2 gab. saldie kartupeļi

100 g fetas siera

50 ml olīveļļas

Pētersīļi, sāls, pipari
  1. Solis 1
    Saldos kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un apviļā olīveļļa, pārkaisa ar sāli.
  2. Solis 2
    Kartupeļus liek pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī 200°C, 25–30 minūtes.
  3. Solis 3
    Kamēr kartupeļi cepas, pannā sakarsē olīveļļu un dažas minūtes tajā apcep spinātus un sasmalcināto ķiploku.
  4. Solis 4
    Pievieno turku zirņus, sāli un piparus. Liek traukā, maisījumam pievieno fetas sieru.
  5. Solis 5
    Ceptajos kartupeļos izveido bedrīti, bedrītē liek pagatavoto maisījumu.
  6. Solis 6
    Cep cepeškrāsnī vēl 10–12 minūtes. Visam pievieno sāli un piparus, pārkaisa ar pētersīļiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Brokoļu zupa

    Brokoļu zupa pārsteigs ne tikai Tevi, bet arī visus Tavus draugus! Garšu rotaļa izkustinās visas garšas kārpiņas.

  • Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs

    Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu...

  • Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru

    Viegli un ātri pagatavojama makaronu ēdiena recepte, kas der visiem. Ļaujiet tiem pārsteigt Jūs vai ...