1. >Receptes
  2. >Cereali Paelja ar garnelēm

Cereali Paelja ar garnelēm

Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma (400 g)

2 ķiploka daiviņas

8 ēdamkarotes olīveļļas

150 g lielu vārītu garneļu

2 ēdamkarotes sausā baltvīna

60 g sviesta

šķipsna smalcinātu pētersīļu

sāls un pipari pēc garšas

citrona daiviņas dekorēšanai
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma (400 g)

2 ķiploka daiviņas

8 ēdamkarotes olīveļļas

150 g lielu vārītu garneļu

2 ēdamkarotes sausā baltvīna

60 g sviesta

šķipsna smalcinātu pētersīļu

sāls un pipari pēc garšas

citrona daiviņas dekorēšanai
  1. Solis 1
    Pannā sakarsē 4 ēdamkarotes olīveļļas, pievieno izspiestu ķiploku un apcep.
  2. Solis 2
    Pievieno garneles un nedaudz pasautē.
  3. Solis 3
    Pielej baltvīnu un ik pa brīdim apmaisa. Kad garneles ir ieguvušas sārtu krāsu, iejauc sviestu un pētersīļus, pievieno sāli un piparus.
  4. Solis 4
    Cita pannā sakarsē olīveļļu, ieber visu “Bonduelle Cereal” iepakojumu un sautē aptuveni 6 minūtes.
  5. Solis 5
    Pēc tam “Bonduelle” dārzeņu un graudu maisījumam pievieno garneles. Pievieno sāli pēc garšas, apkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...