1. >Receptes
  2. >Klasisks burito ar vistas gaļu, kukurūzu un pupiņām

Klasisks burito ar vistas gaļu, kukurūzu un pupiņām

Kad gribas ēdienu, kurā būtu apvienotas tradīcijas un garšas pilnība, klasiskais burito ar vistas gaļu, kukurūzu un pupiņām var būt patiešām ideāla izvēle. Šī recepte ienes autentisku Meksikas virtuves garšu tieši jūsu šķīvī, apvienojot sulīgu, aromātisku vistas gaļu, saldu kukurūzu un sātīgas pupiņas. Ikviens ēdiena kumoss atklāj bagātīgu garšvielu un sastāvdaļu kombināciju, kas lieliski sader ar mīksto tortilju. Šis klasiskais burito ar vistas gaļu, kukurūzu un pupiņām ir ne tikai īpaši gards, bet arī universāls – tas būs ideāli piemērots gan ātrām pusdienām, gan sātīgām vakariņām ar draugiem vai ģimeni. Izmēģiniet mūsu recepti un ļaujiet sev izbaudīt klasisku garšu, kas nekad nepieviļ!
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
2 tortiljas

60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle

40 g konservētu sarkano pupiņu barbekjū mērcē “Bonduelle

80 g rīsu

100 g vistas šķiņķa

80 g Čedaras siera

50 g tomātu salsas

50 g gvakamoles

eļļa
Sastāvdaļas 2 porcijām
2 tortiljas

60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle

40 g konservētu sarkano pupiņu barbekjū mērcē “Bonduelle

80 g rīsu

100 g vistas šķiņķa

80 g Čedaras siera

50 g tomātu salsas

50 g gvakamoles

eļļa
  1. Solis 1
    Izvāra rīsus.
  2. Solis 2
    Vistu šķiņķus iemarinē iecienītajās garšvielās, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā 15 minūtes. Izcepto vistas gaļu sagriež strēmelēs.
  3. Solis 3
    Tortiljas vidū kārto rīsus, vistas gaļas strēmeles, sarīvēto Čedaras sieru, kukurūzu, baltās un sarkanās pupiņas, tomātu salsu un gvakamoli.
  4. Solis 4
    Satin: aizlokot apakšējo tortiljas daļu, stingri piespiež pildījumu, pēc tam, aizlokot sānu daļas, satin stingrā rullītī.
  5. Solis 5
    Burito pasilda sakarsētā pannā 3–5 minūtes no abām pusēm, līdz tortilja nedaudz apbrūnē. Klasiskais burito ar vistas gaļu, kukurūzu un pupiņām ir gatavs. Nogaršojiet un izbaudiet ikvienu kumosu!
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...