1. >Receptes
  2. >Laša tartars ar kukurūzu

Laša tartars ar kukurūzu

Viegla
2 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

1/4 sarkanā sīpola

1/2 citrona sula

Sāls un pipari

1 ēd. k. olīveļļas

Lasis

1/2 tomāta

7 piparmētras lapiņas

3 zariņi maurloku

1 tējk. Vusteršīras (Worcestershire) mērce

1 ēd. k. čili mērces

3–4 vārīti kartupeļi
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

1/4 sarkanā sīpola

1/2 citrona sula

Sāls un pipari

1 ēd. k. olīveļļas

Lasis

1/2 tomāta

7 piparmētras lapiņas

3 zariņi maurloku

1 tējk. Vusteršīras (Worcestershire) mērce

1 ēd. k. čili mērces

3–4 vārīti kartupeļi
  1. Solis 1
    Sagrieztu sīpolu sajauciet ar citronu sulu, sāli, pipariem un olīveļļu. Atstājiet, lai pastāv.
  2. Solis 2
    Sagrieziet lasi, tomātu, piparmētru, maurlokus. Visas sastāvdaļas sajauciet ar kukurūzu, pagatavoto sīpolu masu, Vusteršīras mērci un čili mērci.
  3. Solis 3
    Formā samīciet kartupeļus, pievienojiet sāli un piparus un lieciet uz tiem pagatavoto masu.
  4. Solis 4
    Formiņu noņemiet, bet tartaru izrotājiet ar piparmētras lapiņu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.

  • Meksikāņu sautējums

    Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo saut...

  • Pikantā zupa

    Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs li...