1. >Receptes
  2. >Liellopa steiks ar dārzeņiem

Liellopa steiks ar dārzeņiem

Liellopa steiks – pirmdienas pusdienām vai piektdienas vakariņām lieliski piemērots ēdiens!
Sarežģīta
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku

4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)

Sāls

1 tējk. zemesriekstu eļļas

100 g sviesta

4 šalotes sīpoli

1 šķipsniņa timiāna
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku

4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)

Sāls

1 tējk. zemesriekstu eļļas

100 g sviesta

4 šalotes sīpoli

1 šķipsniņa timiāna
  1. Solis 1
    Bonduelle kukurūzu ar zirnīšiem un sarkano papriku nosusiniet un lieciet traukā.
  2. Solis 2
    Liellopa gaļu no abām pusēm ieziediet ar eļļu, apkaisiet ar sāli un izcepiet uz grila vai pannā.
  3. Solis 3
    Tad atstājiet uz silta šķīvja, lai pastāv 5 minūtes.
  4. Solis 4
    Šalotes sīpolus smalki sasmalciniet.
  5. Solis 5
    Šalotes sīpolus, timiānu samaisiet ar sviestu un ietiniet folijā. Atstājiet, lai pastāv.
  6. Solis 6
    Liellopa steikus servējiet šķīvī, virsū lieciet sviestu. Pasniedziet kopā ar Bonduelle dārzeņiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Meksikāņu sautējums

    Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.

  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...

  • Zaļie salāti ar mocarellas sieru

    Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Āt...