Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Salāti ar tomātiem un rukolu
Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.
Viegla
10 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
Solis 1
Ar ķiploka daiviņu un ierīvējiet maizes šķēles un sagrieziet tās smalkākos gabaliņos.
Solis 2
Tomātus sagrieziet gabaliņos un lieciet salātu traukā kopā ar sagatavoto maizi. Pārberiet ar sāli un pievienojiet 4 ēdamkarotes olīveļļas. Samaisiet un atstājiet ledusskapī uz 1 stundu.
Solis 3
Ja nepieciešams, nomazgājiet un nosusiniet rukolu. Smalki sagrieziet olīvas un sasmalciniet baziliku. Visu sajauciet bļodā ar atlikušo eļļu, etiķi un pipariem.
Solis 4
Pirms pasniegšanas atstājiet ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Rīsu salāti
Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!
Itāļu salāti
Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pus...
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...