1. >Receptes
  2. >Salāti ar grilētu lasi, pupiņām un tomātiem

Salāti ar grilētu lasi, pupiņām un tomātiem

Viegla
2 cilvēkiem
15 minūtes
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)

300 g laša

120 g ķiršu tomātu

70 ml eļļas

35 ml baltvīna etiķa

30 g saulē kaltētu tomātu

1 sauja sīpolloku

1 tējk. medus

½ tējk. citronpiparu

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)

300 g laša

120 g ķiršu tomātu

70 ml eļļas

35 ml baltvīna etiķa

30 g saulē kaltētu tomātu

1 sauja sīpolloku

1 tējk. medus

½ tējk. citronpiparu

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Lasi apziež ar eļļu (20 ml), pārkaisa ar citronpipariem un sāli. Cep uz grila vai cepeškrāsnī.
  2. Solis 2
    Sajauc 50 ml olīveļļas, etiķi, medu, sasmalcinātus saulē kaltētos tomātus, sāli un piparus.
  3. Solis 3
    Sagriež ķiršu tomātus un sīpolu. Nokāš pupiņu un turku zirņu maisījumu.
  4. Solis 4
    Sajauc visas sastāvdaļas, pārlej ar mērci. Pasniedz ar lasi. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Itāļu salāti

    Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.

  • Marokas salāti

    Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavo...

  • Bonduelle salāti

    Ātri pagatavojama salātu recepte, kas vienmēr ir viegla un garda uzkoda! Šoreiz piedāvājam Jums trad...