Zupa ikvienam

Iespēja pagatavot gardu un veselīgu biezzupu no Bonduelle dārzeņu maisījuma. Pēc jūsu gaumes gatavota ķirbju krēmzupa vai kā tradicionāla dārzeņu zupa. Abi varianti ir gardi un veselīgi!

neto svars: 400 g
sastāvdaļas

Ķirbis (50%), burkāni (40%), sīpoli (10%). Produkts var saturēt seleriju.

Var saturēt Selerijas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 120 kJ
Enerģija (kcal) 29 kcal
Tauki (g) 0,2 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 4,8 g
Cukurs (g) 3,1 g
Šķiedrvielas (g) 2,2 g
Olbaltumvielas (g) 0,8 g
Sāls (g) 0,03 g
pagatavošanas veids

Dārzeņu buljons 0,5l, zaļo dārzeņu krēmzupa “Bonduelle” 400g; 1 glāze saldā krējuma 30%; sāls un pipari. Pagatavošanas: 1. Uzvārīt dārzeņu buljonu. 2. Pievienot buljonā dārzeņus no iepakojuma un vārīt 3 minūtes. 3. Pievienot saldo krējumu. 4. Saklenderēt izvārītos dārzeņus, lai izveidotos viendabīga un krēmīga zupa. Garšai pievienot sāli un piparus. Zupu var dekorēt ar maizes grauzdiņiem.

uzglabāšanas nosacījumi

Ledusskapī (no 0 līdz +3°C): 24 stundas. Saldētavā (-18°C): līdz derīguma termiņa beigu datumam.

Atkausēts produkts nav derīgs atkārtotai sasaldēšanai.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • “Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru
  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu...

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ...

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un feta...

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurū...