Iespēja pagatavot gardu un veselīgu biezzupu no Bonduelle dārzeņu maisījuma. Pēc jūsu gaumes gatavota ķirbju krēmzupa vai kā tradicionāla dārzeņu zupa. Abi varianti ir gardi un veselīgi!
Ķirbis (50%), burkāni (40%), sīpoli (10%). Produkts var saturēt seleriju.
Var saturēt Selerijas.
100g | ||
---|---|---|
Enerģija (kJ) | 120 kJ | |
Enerģija (kcal) | 29 kcal | |
Tauki (g) | 0,2 g | |
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,1 g | |
Ogļhidrāti (g) | 4,8 g | |
Cukurs (g) | 3,1 g | |
Šķiedrvielas (g) | 2,2 g | |
Olbaltumvielas (g) | 0,8 g | |
Sāls (g) | 0,03 g |
Dārzeņu buljons 0,5l, zaļo dārzeņu krēmzupa “Bonduelle” 400g; 1 glāze saldā krējuma 30%; sāls un pipari. Pagatavošanas: 1. Uzvārīt dārzeņu buljonu. 2. Pievienot buljonā dārzeņus no iepakojuma un vārīt 3 minūtes. 3. Pievienot saldo krējumu. 4. Saklenderēt izvārītos dārzeņus, lai izveidotos viendabīga un krēmīga zupa. Garšai pievienot sāli un piparus. Zupu var dekorēt ar maizes grauzdiņiem.
Ledusskapī (no 0 līdz +3°C): 24 stundas. Saldētavā (-18°C): līdz derīguma termiņa beigu datumam.
Atkausēts produkts nav derīgs atkārtotai sasaldēšanai.