Nedaudz Spānijas
Melnās olīvas - saderīga un ideāla garša uzkodu galdam. Garša, kas ļauj ceļot, baudot ēdienu.
Ūdens, melnās olīvas bez kauliņiem, sāls, stabilizētājs: dzelzs glikonāts.
100g | |
---|---|
Enerģija (kJ) | 530 kJ |
Enerģija (kcal) | 129 kcal |
Tauki (g) | 13 g |
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 2,2 g |
Ogļhidrāti (g) | 0,0 g |
- Cukurs (g) | 0,0 g |
Šķiedrvielas (g) | 3,0 g |
Olbaltumvielas (g) | 0,5 g |
Sāls (g) | 1,5 g |
Olīvas varat baudīt uzreiz!
Uzglabat sausa vieta, istabas temperatura.
Pec atveršanas glabat tira, aiztaisita ediena uzglabašanai paredzeta tvertne ledusskapi, ne augstaka ka 4°C temperatura, un izlietot septinas dienas.
Atklāj mūsu receptes
Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu
Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu ir ideāla izvēle. Šiem plācenīšiem ir patīkama tekstūra, un tajos apvienotas daudzas garšas nianses, kas savukārt lieliski sader ar maigo un svaigo grieķu jogurtu. Plācenīši ir viegls, bet vienlaikus arī sātīgs ēdiens, kas būs piemērots gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakariņām. Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu – kraukšķīguma un krēmīgas tekstūras harmonija, kas iepriecinās jūsu garšas kārpiņas.
Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru
Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru var būt perfekts risinājums. Tas ir ēdiens, kurā ir apvienota krēmīgā, svaigā gvakamole, saldā, nedaudz kraukšķīgā kukurūza un pikantais fetas siers. Katrā tā kumosā jūtams pārsteidzošais garšu līdzsvars. Šis grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru ir lieliski piemērots vieglām brokastīm, kā uzkoda vai arī kā stilīgs ēdiens draugu ballītei, kad gribas pasniegt kaut ko vienkāršu, bet vienlaikus izteiksmīgu un niansētu. Ilgāk negaidiet un izmēģiniet mūsu recepti jau tagad!
Svaigi salāti ar kukurūzu, ananasiem un halapenjo
Vai vēlaties nobaudīt svaigu un izteiksmīgu garšu kombināciju, kas pārsteigtu un atsvaidzinātu? Šādā gadījumā svaigie salāti ar kukurūzu, ananasiem un halapenjo ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Šie salāti piedāvā ideālu līdzsvaru starp saldo un aso – sulīgie, saldie ananasi savijas ar kraukšķīgo kukurūzu, savukārt halapenjo piešķir patīkamu pikantumu. Tas ir viegls un svaigs ēdiens, kas ir lieliski piemērots kā piedeva vai pamatēdiens, kad gribas kaut ko vieglu, bet vienlaikus ar izteiksmīgu garšu. Ikviens šo salātu kumoss atklāj aizvien jaunu garšas niansi, kas patīkami pārsteidz. Pārliecinieties par to paši!