Garša no Spānijas

Zaļo olīvu garša lieliski der kopā ar anšoviem un ir piemērota ikvienam uzkodu galdam. Gabaliņš Spānijas ikvienam!

neto svars: 300 g neto svars bez šķidruma: 110 g
sastāvdaļas

Ūdens, zaļās olīvas bez kauliņiem 37%, pildījums 10% (ANŠOVU pasta 6%, stabilizētāji: nātrija algināts, guāra sveķi, kalcija hlorīds), sāls, skābes: citronskābe, pienskābe, antioksidants: askorbīnskābe. Var saturēt kauliņus un to daļiņas.

Sastāv Zivju.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 602 kJ
Enerģija (kcal) 146 kcal
Tauki (g) 15 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 3,0 g
Ogļhidrāti (g) 0,0 g
Cukurs (g) 0,0 g
Šķiedrvielas (g) 2,5 g
Olbaltumvielas (g) 1,3 g
Sāls (g) 3,25 g
pagatavošanas veids

Olīvas varat baudīt uzreiz!

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Pec atveršanas glabat tira, aiztaisita ediena uzglabašanai paredzeta tvertne ledusskapi, ne augstaka ka 4°C temperatura, un izlietot septinas dienas.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Salāti ar tomātiem un rukolu

    Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.

  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu...

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ...

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un feta...

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurū...