Ballīšu šampinjoni

Šampinjoni marinādē uzkodu galdam. Sēņu uzkodas ir gards našķis viesībām vai kā piedeva pie pamatēdiena. Tradicionāla recepte.

neto svars: 280 g neto svars bez šķidruma: 165 g
sastāvdaļas

Šampinjoni (58%), ūdens, etiķis, cukurs, sāls, dārzeņi un garšvielas: (burkāni: 0,2%, sīpoli, sinepju sēklas: 0,2%, melnie pipari: 0,05%), skābe: citronskābe, antioksidants: askorbīnskābe, aromatizētāji. Satur sulfītus.

Var saturēt Kvieši + glutēns, Sulfītu (>10 ppm).

Sastāv Sinepju.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 155 kJ
Enerģija (kcal) 37 kcal
Tauki (g) 0,5 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 3,8 g
Cukurs (g) 2,7 g
Šķiedrvielas (g) 2,8 g
Olbaltumvielas (g) 2,9 g
Sāls (g) 1 g
pagatavošanas veids

Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm

    Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.

  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu...

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ...

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un feta...

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurū...