Šampinjoni marinādē uzkodu galdam. Sēņu uzkodas ir gards našķis viesībām vai kā piedeva pie pamatēdiena. Tradicionāla recepte.
Šampinjoni (58%), ūdens, etiķis, cukurs, sāls, dārzeņi un garšvielas: (burkāni: 0,2%, sīpoli, sinepju sēklas: 0,2%, melnie pipari: 0,05%), skābe: citronskābe, antioksidants: askorbīnskābe, aromatizētāji. Satur sulfītus.
Var saturēt Kvieši + glutēns, Sulfītu (>10 ppm).
Sastāv Sinepju.
100g | ||
---|---|---|
Enerģija (kJ) | 155 kJ | |
Enerģija (kcal) | 37 kcal | |
Tauki (g) | 0,5 g | |
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,1 g | |
Ogļhidrāti (g) | 3,8 g | |
Cukurs (g) | 2,7 g | |
Šķiedrvielas (g) | 2,8 g | |
Olbaltumvielas (g) | 2,9 g | |
Sāls (g) | 1 g |
Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.
Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.