Viena sastāvdaļa, daudz ēdienu
Sarkanās pupiņas ir vienmēr gatavas dažādot garšas. Izmēģiniet pupiņas ar malto gaļu, sautējumā vai čili mērcē.

sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas, ūdens, sāls, biezinātājs: kalcija hlorīds.
Augsts šķiedrvielu saturs, Augsts olbaltumvielu saturs
uzturvērtība
100g | |
---|---|
Enerģija (kJ) | 455 kJ |
Enerģija (kcal) | 108 kcal |
Tauki (g) | 0,6 g |
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,1 g |
Ogļhidrāti (g) | 14 g |
- Cukurs (g) | 0,8 g |
Šķiedrvielas (g) | 8,0 g |
Olbaltumvielas (g) | 7,7 g |
Sāls (g) | 0,22 g |
pagatavošanas veids
Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.
uzglabāšanas nosacījumi
Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.
Atklāj mūsu receptes
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?
Čili sautējums “Tradicionālais”
Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.