Nedaudz Spānijas

Zaļās olīvas ar citronu pastas pildījumu – saderīga un ideāla garša uzkodu galdam. Garša, kas ļauj ceļot, baudot ēdienu.

neto svars: 300 g neto svars bez šķidruma: 110 g
sastāvdaļas

Ūdens, zaļās olīvas bez kauliņiem 37%, pildījums 10% (koncentrēta citronu sula 6%, stabilizētāji: nātrija algināts, guāra sveķi, kalcija hlorīds), sāls, skābes: citronskābe, pienskābe, antioksidants: askorbīnskābe. Var saturēt kauliņus un to daļiņas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 597 kJ
Enerģija (kcal) 145 kcal
Tauki (g) 15 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 3,0 g
Ogļhidrāti (g) 0,0 g
Cukurs (g) 0,0 g
Šķiedrvielas (g) 2,6 g
Olbaltumvielas (g) 1,0 g
Sāls (g) 3,75 g
pagatavošanas veids

Olīvas varat baudīt uzreiz!

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Pec atveršanas glabat tira, aiztaisita ediena uzglabašanai paredzeta tvertne ledusskapi, ne augstaka ka 4°C temperatura, un izlietot septinas dienas.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Salāti ar tomātiem un rukolu

    Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.

  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu...

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ...

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un feta...

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurū...