Olas ar siera un zirnīšu pildījumu

Viegla
2 cilvēkiem
10 minūtes
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)

60 g siera

3 olas

2–3 ēd. k. majonēzes

Daži zariņi maurloku

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)

60 g siera

3 olas

2–3 ēd. k. majonēzes

Daži zariņi maurloku

Sāls un pipari

Recepte pagatavota ar

Zaļie zirnīši
  1. Solis 1
    Izvāra olas, atdzesē un noloba.
  2. Solis 2
    Olas pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem olu dzeltenumus, kurus liek atsevišķā traukā.
  3. Solis 3
    Sarīvē sieru, sasmalcina maurlokus. Ar dakšiņu saspaida dzeltenumus un sajauc ar ¾ siera un maurlokiem. Pievieno majonēzi, sāli un piparus. Pievieno zaļos zirnīšus.
  4. Solis 4
    Ar pagatavoto maisījumu pilda olas. Pasniedzot dekorē ar atlikušo sieru.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Meksikāņu sautējums

    Meksikāņu sautējums

    Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.

  • Zaļie salāti ar mocarellas sieru

    Zaļie salāti ar mocarellas sieru

    Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Ātrai pagatavojami un neprātīgi garšīgi!

  • Pankūkas ar dārzeņiem indiešu gaumē

    Pankūkas ar dārzeņiem indiešu gaumē

    Pankūkas indiešu gaumē ir jauna, interesanta un veselīga garšu kombinācija. Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju garšu kārpiņu ceļojumā ar šīm dārzeņu pankūciņām!