Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
Solis 1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C. Spinātus atkausē saskaņā ar norādēm uz iepakojuma – mikroviļņu krāsnī vai pannā, pievienojot nelielu daudzumu ūdens. Pievieno olu un saldo krējumu, visu sajauc.
Solis 2
Mīklu izveltnē un liek cepamajā pannā. Spinātu maisījumu liek uz mīklas vidū, apkārt atstāj 3 cm brīvu maliņu.
Solis 3
Sēnes cep, līdz izdalās šķidrums (šķidrumu varat pievienot zupai vai risoto). Pēc tam sēnes kārto uz spinātiem.
Solis 4
Pīrāgu apkaisa ar Parmezānu. Pilnībā savieno maliņas. Sakuļ olas dzeltenumu un 1 tējk. ūdens. Ar maisījumu apziež mīklas maliņas. Cep 30 min. Pasniedz karstu vai nedaudz siltu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.