Salāti ar tomātiem un rukolu
Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.
Viegla
10 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas








Sastāvdaļas
1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
100 g cietu maizi
100 g rukolu
1 ķiploka daiviņu
1 sauju melno Bonduelle olīvu
3 bazilika zariņus
6 ēdamk. olīveļļu
3 ēdamk. sarkanvīna etiķa
Sāli, piparus pēc garšas
- Solis 1Ar ķiploka daiviņu un ierīvējiet maizes šķēles un sagrieziet tās smalkākos gabaliņos.
- Solis 2Tomātus sagrieziet gabaliņos un lieciet salātu traukā kopā ar sagatavoto maizi. Pārberiet ar sāli un pievienojiet 4 ēdamkarotes olīveļļas. Samaisiet un atstājiet ledusskapī uz 1 stundu.
- Solis 3Ja nepieciešams, nomazgājiet un nosusiniet rukolu. Smalki sagrieziet olīvas un sasmalciniet baziliku. Visu sajauciet bļodā ar atlikušo eļļu, etiķi un pipariem.
- Solis 4Pirms pasniegšanas atstājiet ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Rīsu salāti
Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!
Itāļu salāti
Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Atklāj arī...