Lielā pannā sakarsē olīveļļu. Apcep sīpolus, ķiplokus un selerijas (3 minūtes). Pievieno tomātus un cep 8 minūtes, līdz izdalās sula.
Solis 3
Izvāra spageti saskaņā ar norādēm uz iepakojuma (nepārvāriet). Noskalo un rūpīgi notecina lēcas.
Solis 4
Dārzeņiem pievieno tomātu biezeni. Pielej 150 ml ūdens un uzvāra. Samazina uguni, pievieno lēcas un vāra mērci uz nelielas uguns 5 minūtes.
Solis 5
Pievieno spageti. Sajauc spageti ar lēcu mērci. Pievieno sāli un piparus. Spageti kārto 4 šķīvjos, pasniedz ar sieru.
Solis 6
Ieteikums. Ja jums garšo asāki ēdieni, kopā ar dārzeņiem apcepiet 1 sīki sagrieztu aso papriku (bez sēklotnes).
Variants ar gaļu. Izmantojiet 1 skārdeni (160 g) lēcu, un kopā ar dārzeņiem apcepiet 150 g maltas liellopu gaļas. Tomātus pievienojiet tikai pēc tam, ka maltā liellopu gaļa būs izcepusies.
Vegāns variants. Pasniedziet spageti ar augu izcelsmes sieru.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Turku zirņi indiešu gaumē
Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē
Kad gribas kaut ko krāsainu, sātīgu un neparasti garšīgu, veģetārā bowl (bļoda) meksikāņu gaumē var ...
Veģetārs burito ar portobello sēnēm un č...
Kad gribas baudīt veģetāru ēdienu ar izteiksmīgu garšu, veģetārais burito ar portobello sēnēm un čil...