Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Veģetārs burgers ar tomātiem, cukini un baltajām pupiņām
Jau mutē saskrien siekalas pēc šī „burgera" aplūkošanas? Lieliskas ziņas – tas ir bez gaļas, bet izcili gards! Aicinām nobaudīt šo gardo pupiņu bāzes burgeru.
Viegla
4 cilvēkiem
15 minūtes
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
Pupiņu plācenīšiem vajadzēs:
500 g Bonduelle pupiņas no kārbas
6 saulē kaltētus tomāti eļļā
2 karotes tomātu mērci
80 g auzu pārslas
1 olu
1 ķiploka daiviņu
Mazliet timiāna garšvielu
Sāli un piparus pēc garšas
Vegānu burgeriem:
4 maizītes
2 saujas mazliet rukolas
1 cukīni
1 tomātu
1 sīpolu
1 mocarellas bumbu
Olīveļļu
Sastāvdaļas 4 porcijām
Pupiņu plācenīšiem vajadzēs:
500 g Bonduelle pupiņas no kārbas
6 saulē kaltētus tomāti eļļā
2 karotes tomātu mērci
80 g auzu pārslas
1 olu
1 ķiploka daiviņu
Mazliet timiāna garšvielu
Sāli un piparus pēc garšas
Vegānu burgeriem:
4 maizītes
2 saujas mazliet rukolas
1 cukīni
1 tomātu
1 sīpolu
1 mocarellas bumbu
Olīveļļu
Recepte pagatavota ar
"Vapeur" baltās pupiņas
Solis 1
Samaliet visas burgeru plācenīšu sastāvdaļas.
Solis 2
Ar rokām izveidojiet 4 biezus burgeru formas plācenīšus. Apviļājiet tos miltos un apcepiet pannā 5 minūtes no katras puses. Vai cepiet krāsnī, 20-25 minūtes 180 °C temperatūrā.
Solis 3
Cukīni sagrieziet šķēlēs un apcepiet olīveļļā. Arī tomātus, sīpolus un mocarellu sagrieziet šķēlītēs.
Solis 4
Visas sastāvdaļas kārtojiet burgeru maizītēs un izbaudiet!
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai...