Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene Bonduelle balto pupiņu karija mērcē
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene Bonduelle balto pupiņu karija mērcē
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
- Solis 1Gaļu apmēram stundu marinējiet karija mērcē ledusskapī.
- Solis 2Nomazgājiet un sagrieziet dārzeņus. Apcepiet tos.
- Solis 3Tad izcepiet vistas gaļu. No vistas atlikušo karija mērci un šķidrumu sajauciet ar kokosriekstu pienu. Uzvāriet.
- Solis 4Pievienojiet dārzeņus, vistu un riekstus. Visu izsautējiet.
- Solis 5Pasniedziet ar vārītiem rīsiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.
Dārzeņu sacepums
Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!
Pikantā zupa
Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs lieliski piemērota ballītei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar partneri.
Atklāj arī...