Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Zaļais gaspačo
Šī aukstā spāņu gaspačo zupa vasarā tevi atvēsinās un ziemas vakaros domās aizvedīs uz saulaino Spāniju.
Viegla
4 cilvēkiem
15 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gurķis
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gurķis
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
Solis 1
Daļā buljona 10 minūtes vāriet zirnīšus, sagrieztos cukīni un lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad izvārījušies, nolejiet šķidrumu, ļaujiet atdzist. Kad atdzisuši, samaisiet ar daļu buljona.
Solis 2
Sagrieziet gurķi. Nomizojiet un sagrieziet ķiploku. Maizi iemērciet ūdenī, paturiet padsmit sekundes un nospiediet ar rokām.
Solis 3
Blenderī lieciet visus svaigos un vārītos dārzeņus. Visu sablendējiet. Pievienojiet maizi, olīveļļu, etiķi un buljonu. Sablendējiet visu līdz krēmveida konsistencei, ja nepieciešams, pielejiet vēl mazliet buljona.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Aukstā zupa ar zirnīšiem un avokado
Svaigi vai saldēti zaļie zirnīši – vienmēr gatavi doties uz zupu! Šī aukstās zupas recepte lieliski atvēsinās karstā vasaras dienā, bet ziemā atgādinās saulainās dienas.
Pankūkas ar dārzeņiem indiešu gaumē
Pankūkas indiešu gaumē ir jauna, interesanta un veselīga garšu kombinācija. Bonduelle aicina Jūs dot...
Makaroni ar zirnīšiem
Vēlies ātri un garšīgi paēst? Šie makaroni ir tieši Jums! Tie ir lieliski piemēroti vakariņām pēc da...