Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Zaļās sviesta pupiņas ar parmezāna sieru
Ceptas sviesta pupiņas! Viegli pagatavojamas, neprātīgi gardas un īpaši kraukšķīgas.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
Solis 1
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C. Sviesta pupiņas vāriet sālsūdenī 3 minūtes. Nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām. Tad nosusiniet.
Solis 2
Parmezāna sieru sajauciet ar olīveļļu.
Solis 3
Sviesta pupiņas samaisiet ar siera un olīvu maisījumu. Izklājiet uz cepamā papīra vienā kārtā.
Solis 4
Pārklājiet ar cepamo papīru un cepiet 10 minūtes.
Solis 5
Pesto mērci sajauciet ar grieķu jogurtu.
Solis 6
Izceptās sviesta pupiņas pasniedziet ar mērci.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Indiešu vistas karijs
Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz ...
Zaļie salāti ar mocarellas sieru
Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Āt...