Indiešu vistas karijs
Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz Indiju kopā ar neprātīgi gardo vistas kariju.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sviesta pupiņu
1 sauja sīpolloku
2 dzeltenās paprikas
500 g vistas krūtiņas
2 ēd. k. saulespuķu eļļas
200 ml dārzeņu buljona
250 ml saldā krējuma
1–2 ēd. k. cietes
1 ēd. k. karija garšvielu
Sāls un pipari
1 sauja sīpolloku
2 dzeltenās paprikas
500 g vistas krūtiņas
2 ēd. k. saulespuķu eļļas
200 ml dārzeņu buljona
250 ml saldā krējuma
1–2 ēd. k. cietes
1 ēd. k. karija garšvielu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sviesta pupiņu
1 sauja sīpolloku
2 dzeltenās paprikas
500 g vistas krūtiņas
2 ēd. k. saulespuķu eļļas
200 ml dārzeņu buljona
250 ml saldā krējuma
1–2 ēd. k. cietes
1 ēd. k. karija garšvielu
Sāls un pipari
1 sauja sīpolloku
2 dzeltenās paprikas
500 g vistas krūtiņas
2 ēd. k. saulespuķu eļļas
200 ml dārzeņu buljona
250 ml saldā krējuma
1–2 ēd. k. cietes
1 ēd. k. karija garšvielu
Sāls un pipari
- Solis 1Sīpollokus nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet šķēlītēs.
- Solis 2Paprikas nomazgājiet, iztīriet un sagrieziet kubiņos.
- Solis 3Vistas krūtiņu sagrieziet kubiņos un izcepiet pannā. Apkaisiet ar garšvielām.
- Solis 4Vistai pievienojiet papriku, sīpollokus, pielejiet buljonu un saldo krējumu, uzvāriet. Kad uzvārījies, uzlieciet vāku un sautējiet 10 minūtes. Pēc tam pievienojiet cieti.
- Solis 5Sviesta pupiņas nosusiniet un lieciet mērcē. Visu mazliet pasautējiet.
- Solis 6Visam pievienojiet karija garšvielas, sāli un piparus. Dekorējiet ar sīpollokiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Zaļie salāti ar mocarellas sieru
Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Ātrai pagatavojami un neprātīgi garšīgi!
Idejas pasniegšanai
Lai šis vistas karijs indiešu gaumē atklātu savu garšu vēl labāk, to var pasniegt:
- Kopā ar aromātiskiem rīsiem – klasiska izvēle ir “Basmati” vai “Jasmine” rīsi, kuri uzsūc aromātisko mērci un papildina karija garšu.
- Ar indiešu maizi – pasniedziet kariju ar “naan” vai “chapati” maizi, kuras ir lieliski piemērotas ēšanai kopā ar mērci.
- Ar svaigiem salātiem – pasniedziet kariju kopā ar viegliem gurķu un tomātu salātiem, kuriem pievienota piparmētra. Tie piešķirs svaigumu un lieliski saskanēs ar piesātināto karija garšu.
- Ar riekstiem – ja vēlaties nedaudz kraukšķīguma, varat ēdieniem pievienot grauzdētus Indijas riekstus vai mandeļu skaidiņas.
- Ar laima daiviņām – pirms pasniegšanas apslakiet ēdienu ar laima sulu – tā piešķirs svaigu citrusu pēcgaršu.
Šī vistas karija recepte ir ideāla izvēle ikvienam, kurš sapņo par īstu garšu fiestu savā šķīvī. Izmēģiniet un pārliecinieties par to paši!
Atklāj arī...