Zaļā klasika
Klasika, kas der kā piedeva gaļai, kartupeļiem un vēl daudz kur. Izmēģiniet mūsu gatavas tvaicētas zaļās pupiņas kā piedevu vistas gaļas receptēm. Vienmēr patīkami ēst.
sastāvdaļas
Zaļās pupiņas.
Var saturēt Selerijas.
uzturvērtība
100g | |
---|---|
Enerģija (kJ) | 119 kJ |
Enerģija (kcal) | 29 kcal |
Tauki (g) | 0,1 g |
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,0 g |
Ogļhidrāti (g) | 3,1 g |
- Cukurs (g) | 1,4 g |
Šķiedrvielas (g) | 3,8 g |
Olbaltumvielas (g) | 1,9 g |
Sāls (g) | 0,01 g |
pagatavošanas veids
Ar eļļu uzkarsētā pannā pievieno 400g dārzeņus. Pannai uzliek vāku, lai veicinātu tvaicēšanu. Pēc 4 minūtēm pievieno sviestu un iecienītās garšvielas. Pēc tam ļaujiet tiem tvaicēties vēl 3 minūtes bez vāka.
uzglabāšanas nosacījumi
Ledusskapī (no 0 līdz +3°C): 24 stundas. Saldētavā (-18°C): līdz derīguma termiņa beigu datumam.
Atkausēts produkts nav derīgs atkārtotai sasaldēšanai.
Atklāj mūsu receptes
Sviesta pupiņu salāti
Tofu siers kopā ar sviesta pupiņām rada garšu dažādību, kas lieliski bagātinās Jūsu pusdienu daudzveidību.
Lēcu zupa
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?
Zaļās sviesta pupiņas ar parmezāna sieru
Ceptas sviesta pupiņas! Viegli pagatavojamas, neprātīgi gardas un īpaši kraukšķīgas.