Bonduelle tvaicētās lēcas ir gards un augstvērtīgs olbaltumvielu avots, ko varat lietot kā pamatēdienos, tā salātos vai arī kā uzkodu. Izmēģiniet, pagatavojiet lēcas ar vistu vai sautējumā ar dārzeņiem. Gardi un lieliski saderīgi!
lēcas, ūdens, sāls, antioksidants: askorbīnskābe, biezinātājs: kalcija hlorīds, dabīgs aromatizētājs (selerija).
Sastāv Selerijas.
100g | ||
---|---|---|
Enerģija (kJ) | 446 kJ | |
Enerģija (kcal) | 106 kcal | |
Tauki (g) | 0,7 g | |
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,1 g | |
Ogļhidrāti (g) | 14 g | |
Cukurs (g) | 0,5 g | |
Šķiedrvielas (g) | 4,7 g | |
Olbaltumvielas (g) | 8,5 g | |
Sāls (g) | 0,51 g |
Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.
Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?