Čīliešu kukurūzas pīrāgi

Ceļo kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi domās doties uz Argentīnu, lai baudītu Dienvidamerikas virtuvi.
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

Saldēta bezrauga kārtainā mīkla

200 g mocarellas siera

Koriandrs

1 olas dzeltenums

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

Saldēta bezrauga kārtainā mīkla

200 g mocarellas siera

Koriandrs

1 olas dzeltenums

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Nolejiet kukurūzas paciņā esošo šķidrumu. Mocarellas sieru sagrieziet strēmelītēs. Koriandru nomazgājiet un smalki sagrieziet.
  2. Solis 2
    Sajauciet kukurūzu, mocarellas sieru, koriandru, sāli un piparus. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C.
  3. Solis 3
    No atdzesētas mīklas ar glāzi vai citu trauku izveidojiet bumbiņas.
  4. Solis 4
    Uz katra gabaliņa lieciet kukurūzas masu un salokiet to uz pusēm.
  5. Solis 5
    Malas aizspiediet ar dakšiņu.
  6. Solis 6
    Olu dzeltenumu saputojiet, apziediet ar to visus pīrādziņus.
  7. Solis 7
    Cepiet tās 10–20 minūtes cepeškrāsnī līdz zeltainai nokrāsai.