1. >Receptes
  2. >“Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru

“Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru

Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar ķirbi

Sēnes pēc izvēles

1 iepakojums spinātu

Parmezāna siers

Olīveļļa, sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar ķirbi

Sēnes pēc izvēles

1 iepakojums spinātu

Parmezāna siers

Olīveļļa, sāls un pipari
  1. Solis 1
    Sēnes sagriež un apcep pannā olīveļļā.
  2. Solis 2
    Pievieno dārzeņu un graudu maisījumu un turpina cept vēl aptuveni 6 minūtes.
  3. Solis 3
    Kad maisījuma cepšanas laiks ir teju pagājis, pievieno ¾ paciņas spinātu. Visu sajauc.
  4. Solis 4
    Pasniedzot dekorē ar Parmezāna sieru un atlikušajiem spinātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...