“Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar ķirbi
Sēnes pēc izvēles
1 iepakojums spinātu
Parmezāna siers
Olīveļļa, sāls un pipari
Sēnes pēc izvēles
1 iepakojums spinātu
Parmezāna siers
Olīveļļa, sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar ķirbi
Sēnes pēc izvēles
1 iepakojums spinātu
Parmezāna siers
Olīveļļa, sāls un pipari
Sēnes pēc izvēles
1 iepakojums spinātu
Parmezāna siers
Olīveļļa, sāls un pipari
- Solis 1Sēnes sagriež un apcep pannā olīveļļā.
- Solis 2Pievieno dārzeņu un graudu maisījumu un turpina cept vēl aptuveni 6 minūtes.
- Solis 3Kad maisījuma cepšanas laiks ir teju pagājis, pievieno ¾ paciņas spinātu. Visu sajauc.
- Solis 4Pasniedzot dekorē ar Parmezāna sieru un atlikušajiem spinātiem.
Atklāj arī...