Kēksiņu recepte ar kukurūzu
Ēdiena gatavošanā labākais ir tas, ka vienmēr ir kaut kas jauns. Tāpēc piedāvājam izmēģināt siltos kukurūzas kēksiņus – tie būs piemēroti vēlām svētdienas brokastīm.
Viegla
4 cilvēkiem
35 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
1 paciņa maizes rauga
Milti
2 olas
60 g rīvēta parmezāna siera
100 ml piena
50 ml eļļas
Sāls un pipari
1 paciņa maizes rauga
Milti
2 olas
60 g rīvēta parmezāna siera
100 ml piena
50 ml eļļas
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
1 paciņa maizes rauga
Milti
2 olas
60 g rīvēta parmezāna siera
100 ml piena
50 ml eļļas
Sāls un pipari
1 paciņa maizes rauga
Milti
2 olas
60 g rīvēta parmezāna siera
100 ml piena
50 ml eļļas
Sāls un pipari
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
- Solis 2Miltus sajauciet ar raugu. Tad pievienojiet olas, pienu un eļļu. Visu samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Solis 3Pievienojiet sāli un piparus, kukurūzu un parmezāna sieru. Visu samaisiet.
- Solis 4Kēksiņu formiņas ieziediet ar eļļu, lieciet tajās iegūto masu.
- Solis 5Cepiet 20 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Dārzeņu sacepums
Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!
Meksikāņu tortiljas
Ceļo kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šīm tortiljām. Klasiska meksikāņu ēdiena recepte, ko pagatavot savā virtuvē un iepriecināt tuvos!
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.
Atklāj arī...