Liellopa steiks ar dārzeņiem
Liellopa steiks – pirmdienas pusdienām vai piektdienas vakariņām lieliski piemērots ēdiens!
Sarežģīta
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
- Solis 1Bonduelle kukurūzu ar zirnīšiem un sarkano papriku nosusiniet un lieciet traukā.
- Solis 2Liellopa gaļu no abām pusēm ieziediet ar eļļu, apkaisiet ar sāli un izcepiet uz grila vai pannā.
- Solis 3Tad atstājiet uz silta šķīvja, lai pastāv 5 minūtes.
- Solis 4Šalotes sīpolus smalki sasmalciniet.
- Solis 5Šalotes sīpolus, timiānu samaisiet ar sviestu un ietiniet folijā. Atstājiet, lai pastāv.
- Solis 6Liellopa steikus servējiet šķīvī, virsū lieciet sviestu. Pasniedziet kopā ar Bonduelle dārzeņiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Meksikāņu sautējums
Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Zaļie salāti ar mocarellas sieru
Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Ātrai pagatavojami un neprātīgi garšīgi!
Atklāj arī...