1. >Receptes
  2. >Pupiņu salāti

Pupiņu salāti

Viegla
4 cilvēkiem
10 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 kārbu Bonduelle baltās pupiņas

1 kārbu Bonduelle sarkanās pupiņas

300 g Bonduelle saldētas zaļās pupiņas

150 g krāsainus ķiršu tomātus

1 mazu sarkano sīpolu vai 1 balto sīpolu

Pētersīļu vai bazilika lapiņas

½ ķiploka daiviņu

2 ēdamk. olīveļļu

1 ēdamk. vīna etiķi

1 ēdamk. sinepes
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 kārbu Bonduelle baltās pupiņas

1 kārbu Bonduelle sarkanās pupiņas

300 g Bonduelle saldētas zaļās pupiņas

150 g krāsainus ķiršu tomātus

1 mazu sarkano sīpolu vai 1 balto sīpolu

Pētersīļu vai bazilika lapiņas

½ ķiploka daiviņu

2 ēdamk. olīveļļu

1 ēdamk. vīna etiķi

1 ēdamk. sinepes
  1. Solis 1
    Novāriet zaļās pupiņas sālītā verdošā ūdenī pēc iepakojuma norādījumiem. Nolejiet lieko ūdeni un atdzesējiet tās traukā ar ledus kubiņiem.
  2. Solis 2
    Ķiršu tomātus nomazgājiet un pārgrieziet uz pusēm. Smalki sagrieziet sīpolu, pētersīļus vai baziliku, sasmalciniet ķiploku. Lielā bļodā sajauciet sīpolu, ķiploku, sinepes, etiķi, sāli un piparus. Visbeidzot pievienojiet eļļu un sasmalcinātus zaļumus.
  3. Solis 3
    No pupiņām nolejiet lieko ūdeni. Bļodā sajauciet sarkanās pupiņas un nedaudz baltās pupiņas. Pievienojiet atdzesētās zaļās pupiņas un ķiršu tomātus. Krāsainos pupiņu salātus labi samaisiet. Pēc garšas – pievienojiet sāli un piparus.
  4. Solis 4
    Pasniedziet uzreiz vai atstājiet ledusskapī.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Veģetārā lazanja ar pupiņām karija

    Kad gribas nobaudīt kaut ko neierastu un pārsteigt savas garšas kārpiņas, veģetārā lazanja ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu ir lieliska izvēle. Šajā ēdienā ir apvienota klasiskā itāliešu lazanjas struktūra un eksotikas garšvielas, kas piešķir ēdienam unikālu raksturu. Sulīgās pupiņas un saldā kukurūza kopā ar aromātisko karija mērci rada bagātīgu garšas un tekstūras kombināciju, kas ikvienu kumosu pārvērš patiesā baudā. Šis ir ēdiens, kas parāda, ka augu izcelsmes sastāvdaļas var būt ne tikai...

  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem,...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...