1. >Receptes
  2. >Quesadilla meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, kukurūzu un čili pupiņām

Quesadilla meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, kukurūzu un čili pupiņām

Ja vēlaties pagatavot kaut ko īpašu, bet vienlaikus arī iepriecinošu, – “quesadilla” meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, kukurūzu un čili pupiņām būs lieliska izvēle. Šajā ēdienā ir apvienota sulīga, lēni sautēta plucināta cūkgaļa un salda, sulīga kukurūza, kas piešķir ēdienam nedaudz svaiguma. Čili pupiņas piešķir vieglu pikantumu, kas ne tikai bagātina garšu, bet arī piešķir papildu tekstūru. Ikviens šā ēdiena kumoss atklāj neatkārtojamu garšas harmoniju, kas acumirklī domās aizved jūs uz saulaino Meksiku.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
80 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

80 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle

80 g fermentēta siera

40 g Čedaras siera

100 g plucinātas cūkgaļas

30 g sarkanā sīpola

50 g sviesta

100 g majonēzes

30 g “chipotle” pastas

5 g ķiploku

30 g laima sulas
Sastāvdaļas 2 porcijām
80 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

80 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle

80 g fermentēta siera

40 g Čedaras siera

100 g plucinātas cūkgaļas

30 g sarkanā sīpola

50 g sviesta

100 g majonēzes

30 g “chipotle” pastas

5 g ķiploku

30 g laima sulas
  1. Solis 1
    Majonēzi sajauc ar “chipotle” pastu, sasmalcinātu ķiploku, laima sulu. Šo mērci ziež uz tortiljas.
  2. Solis 2
    Uz tortiljas kārto fermentēto un Čederas sieru, plucināto cūkgaļu, sīki sagrieztus sīpolus, konservēto kukurūzu un sarkanās pupiņas čili mērcē. Virsū uzkaisa nedaudz fermentētā siera, liek otru tortiljas plāceni, nedaudz piespiež, lai tortilja “salīmētos” ar pildījumu.
  3. Solis 3
    Tortilju cep no abām pusēm pannā izkausētā sviestā, līdz tā apbrūnē un siers izkūst.
  4. Solis 4
    Pagatavoto “quesadilla” sagriež trijstūros, pasniedz ar mērci. Tas arī viss, – atliek vien izbaudīt šo ēdienu ar neatkārtojamo garšu – “quesadilla” meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, kukurūzu un čili pupiņām.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...