Šeparda pīrāgs ar selerijām un burkāniem

Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
500g svaigu burkānu

500g svaigu seleriju

4 olas

50ml saldā krējuma

1 sīpols

1 ķiploka daiviņa

600g maltas liellopa gaļas

1 skārdene tomātu biezeņa

Lauru lapas

Timiāns

Sāls, pipari

Zaļie lapu salāti
Sastāvdaļas 4 porcijām
500g svaigu burkānu

500g svaigu seleriju

4 olas

50ml saldā krējuma

1 sīpols

1 ķiploka daiviņa

600g maltas liellopa gaļas

1 skārdene tomātu biezeņa

Lauru lapas

Timiāns

Sāls, pipari

Zaļie lapu salāti
  1. Solis 1
    Burkānus un selerijas nomizo, dārzeņus sagriež kubiņos. Vāra sālsūdenī aptuveni 30 minūtes, nokāš un samīca kopā ar 2 olām, saldo krējumu, sāli un pipariem.
  2. Solis 2
    Olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un liellopa gaļu. Pievieno 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa, nedaudz ūdens, lauru lapas un timiānu. Visu sautē apmēram 10 minūtes.
  3. Solis 3
    Cepamajā traukā liek gaļas masu, tai virsū liek dārzeņu biezeņa kārtu. Ēdienu var pārkaisīt ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes 200°C temperatūrā. Pasniedz ar zaļajiem lapu salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā

    Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.

  • Avokado grauzdiņš ar brokoļiem

    Padomā jauna brokastu sviestmaize? Avokado grauzdiņš ar brokoļiem Tevi patiešām pārsteigs un būs brīnišķīgs dienas sākums.

  • Lēcu zupa

    Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?