Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Sicīliešu rīsu bumbiņas “arančini”
Bonduelle aicina Tevi doties uz Sicīliju! Rīsu bumbiņas, ko pazīst vairums sicīliešu, pārsteigs Tevi un visus Tavus draugus. Uzticies mums un nenāksies vilties.
Sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
200 g Arborio īsgraudu rīsu
600 ml dārzeņu buljona
150 g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
125 g mocarellas siera
100 g rīvēta parmezāna siera
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
1 ēd. k. olīveļļas
100 g rīvmaizes
3 ēd. k. miltu
100 ml ūdens
Eļļa cepšanai
Sastāvdaļas 4 porcijām
200 g Arborio īsgraudu rīsu
600 ml dārzeņu buljona
150 g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
125 g mocarellas siera
100 g rīvēta parmezāna siera
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
1 ēd. k. olīveļļas
100 g rīvmaizes
3 ēd. k. miltu
100 ml ūdens
Eļļa cepšanai
Solis 1
Izvāriet rīsus. Sīpolu un ķiploku sagrieziet un uz pannas apcepiet. Tad pievienojiet rīsus, buljonu un vāriet visu uz mazas uguns apmēram 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Solis 2
Pievienojiet zirnīšus un vāriet vēl 3 minūtes. Noņemiet no uguns, pievienojiet parmezāna sieru, sāli un piparus. Visu atdzesējiet.
Solis 3
Mocarellas sieru sagrieziet kubiņos. Miltus sajauciet ar ūdeni, bet rīvmaizi klājiet šķīvī.
Solis 4
Ar mitrām rokām veidojiet no rīsu masas bumbiņas.
Solis 5
Iekšā lieciet mocarellas sieru.
Solis 6
Apviļājiet tās miltos, kas sajaukti ar ūdeni, tad rīvmaizē.