Zivju lazanja ar zaļajiem zirnīšiem
Bonduelle piedāvā idejas vakariņu galdam ar Itālijas pieskārienu. Tradicionālas itāļu receptes gaida Tevi!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 glāzes Bonduelle saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 glāzes Bonduelle saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
- Solis 1Pagatavojiet zaļos zirnīšus, sekojot instrukcijai uz paciņas. Tad sablendējiet tos kopā ar 30 ml buljona, līdz iegūta viendabīga zirnīšu masa.
- Solis 2Atsevišķā traukā sagrieziet sīpolus, ķiploku un apcepiet tos sviestā. Pievienojiet miltus un maisot karsējiet 1 minūti. Pielejiet pienu, 60 ml buljona un uzvāriet. Nepārtraukti maisiet ar lāpstiņu. Sautējiet apmēram minūti.
- Solis 3Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
- Solis 4Citā traukā sajauciet parmezāna sieru un rīvmaizi.
- Solis 5Traukā, kurā cepsiet lazanju, lejiet 1/4 pagatavotās mērces. Lieciet lazanjas plākšņu kārtu un pārklājiet to ar daļu no zirnīšu masas.
- Solis 6Atkārtojiet 5. soli, līdz trauks ir piepildīts. Virsū lejiet atlikušo mērci.
- Solis 7Apkaisiet ar parmezāna sieru un rīvmaizes maisījumu. Cepiet apmēram 40 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu sacepums ar zirnīšiem
Sestdienas vakariņās ar ģimeni vai pusdienās ar draugiem šis kartupeļu sacepums ar zaļajiem zirnīšiem būs tieši laikā! Garda un sātīga recepte.
Zaļo zirnīšu saldējums ar kokosriekstiem un pistācijām
Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no zaļajiem zirnīšiem. Tas pārsteigs ikvienu. Uzticies Bonduelle!
Meksikāņu sautējums
Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.
Atklāj arī...