1. >Receptes
  2. >Turku zirņu zupa ar fetas sieru

Turku zirņu zupa ar fetas sieru

Viegla
2 cilvēkiem
10 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene tvaicētu “Bonduelle” turku zirņu (425 ml)

750 ml dārzeņu buljona

350 g sparģeļu

300 g kartupeļu

125 ml saldā krējuma

100 g fetas siera

50 g selerijas

30 ml eļļas

1–2 ķiploka daiviņas

1 sauja diļļu

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene tvaicētu “Bonduelle” turku zirņu (425 ml)

750 ml dārzeņu buljona

350 g sparģeļu

300 g kartupeļu

125 ml saldā krējuma

100 g fetas siera

50 g selerijas

30 ml eļļas

1–2 ķiploka daiviņas

1 sauja diļļu

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Sagriež kartupeļus, seleriju un sasmalcina ķiploku, visu apcep eļļā.
  2. Solis 2
    Pielej buljonu un vāra 10–15 minūtes.
  3. Solis 3
    Pievieno sagrieztus sparģeļus, turku zirņus. Visu vāra vēl 10 minūtes.
  4. Solis 4
    Pievieno saldo krējumu, sāli un piparus. Pasniedz ar smalcinātām dillēm un fetas sieru.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...