Vārītas olas un burkānu vafeles
“Brunch” – ar šo vārdu apzīmē gan brokastis, gan pusdienas... Tā ir iespēja ļaut izpausties ēdiena baudīšanas priekam, mainot saldu pret pikantu pēc savām vēlmēm! Mūsu mīksti vārītās olas un burkānu pankūkas vēlajām brokastīm!
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas







Sastāvdaļas
4 porcijām
125 g rīvētu burkānu
3 olas
50 g kausēta sviesta
250 g miltu
40 cl piena
½ paciņa cepamā pulvera
2 šķipsnas ķimeņu pulvera
Smalkā sāls, malti pipari
4 lielas, īpaši svaigas olas
3 olas
50 g kausēta sviesta
250 g miltu
40 cl piena
½ paciņa cepamā pulvera
2 šķipsnas ķimeņu pulvera
Smalkā sāls, malti pipari
4 lielas, īpaši svaigas olas
Sastāvdaļas 4 porcijām
125 g rīvētu burkānu
3 olas
50 g kausēta sviesta
250 g miltu
40 cl piena
½ paciņa cepamā pulvera
2 šķipsnas ķimeņu pulvera
Smalkā sāls, malti pipari
4 lielas, īpaši svaigas olas
3 olas
50 g kausēta sviesta
250 g miltu
40 cl piena
½ paciņa cepamā pulvera
2 šķipsnas ķimeņu pulvera
Smalkā sāls, malti pipari
4 lielas, īpaši svaigas olas
- Solis 1Pagatavo vafeļu mīklu. Olas sakuļ un sajauc ar kausēto sviestu.
- Solis 2Izsijā miltus un cepamo pulveri. Pievieno olām un visu sajauc.
- Solis 3Izveido bedrīti un pakāpeniski pievieno pienu, pastāvīgi jaucot, lai nepaliktu miltu vai mīklas kunkuļu. Pievieno ķimenes un šķipsnu sāls un piparu. Lai pagatavoto šo sāļo vafeļu mīklu, varat izmantot arī mikseri vai blenderi.
- Solis 4Beigās pievieno rīvētos burkānus. Mīklu jauc, līdz tā kļūst viendabīga.
- Solis 5Sakarsē vafeļu pannu. Nedaudz ieziež to ar eļļu vai kausētu sviestu, cep vafeles: esiet uzmanīgi, vafeļu mīkla cepot izplūst, nelejiet pannā pārlieku daudz mīklas!
- Solis 6Kamēr vafeles cepas, mīksti izvāra olas, tās tiks pasniegtas kā piedeva. Olas liek verdošā sālītā ūdenī uz 3 minūtēm. Pēc izvārīšanas olas paliek zem auksta ūdens strūklas.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
Avokado grauzdiņš ar brokoļiem
Padomā jauna brokastu sviestmaize? Avokado grauzdiņš ar brokoļiem Tevi patiešām pārsteigs un būs brīnišķīgs dienas sākums.
Lēcu zupa
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?
Atklāj arī...