1. >Receptes
  2. >Veģetāra načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu

Veģetāra načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu

Kad kārojas viegla un garda uzkoda, kas būtu lieliski piemērota baudīšanai kopā ar draugiem vai ģimeni, veģetārā načos ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ir ideāla izvēle. Šajā ēdienā kraukšķīgie načos tiek apvienoti ar sātīgajām sarkanajām pupiņām un saldo kukurūzu, radot patīkamu garšu kontrastu, kas, ceram, neatstās vienaldzīgu nevienu. Ikviens kumoss ļauj izbaudīt sulīgās un pikantās piedevas, kas lieliski sader ar sieru un maigo mērci. Tā ir ideāla uzkoda ballītei, filmu vakaram vai vienkārši omulīgai pasēdēšanai mājās. Šī veģetārā načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ne tikai iepriecinās garšas kārpiņas, bet arī pārsteigs ar savu sātīgumu. Tāpēc aicinām izmēģināt!
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
160 g kukurūzas čipsu načos

100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

100 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”

60 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle

60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle” “Vapeur”

150 g Čedaras siera

50 g tomātu salsas

60 g gvakamoles

sīpolloki

koriandrs

redīsi

asie pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
160 g kukurūzas čipsu načos

100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

100 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”

60 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle

60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle” “Vapeur”

150 g Čedaras siera

50 g tomātu salsas

60 g gvakamoles

sīpolloki

koriandrs

redīsi

asie pipari
  1. Solis 1
    Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 oC. Cepamajā pannā kārto kukurūzas čipsus načos.
  2. Solis 2
    Pievieno kukurūzu, sarkanās pupiņas, pupiņas čili mērcē un baltās pupiņas tomātu mērcē. Uzkaisa sarīvētu Čedaras sieru un cep cepeškrāsnī 5–6 minūtes, līdz siers ir izkusis.
  3. Solis 3
    Uz izceptajiem načos klāj tomātu salsu, gvakamoli. Dekorē ar sīpollokiem, koriandru, asajiem pipariem un redīsiem. Tas arī viss, – veģetārā načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ir gatava. Baudiet to kopā ar ģimeni vai draugiem! Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...