Zaļi un garšīgi
Tvaicēti brokoļi ir pilni ar vitamīniem un gaida, kad varēs ielēkt Jūsu vakariņās – receptei ar siera mērci vai kā piedevu pamatēdienam. Garda atkāpe no ikdienas - jūs varat pagatavot plācenīšus, brokoļu biezeni vai krēmzupu.
sastāvdaļas
Brokoļi.
Augsts K vitamīna saturs, Augsts folskābes saturs
Var saturēt Selerijas.
uzturvērtība
100g | |
---|---|
Enerģija (kJ) | 126 kJ |
Enerģija (kcal) | 30 kcal |
Tauki (g) | 0,6 g |
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) | 0,2 g |
Ogļhidrāti (g) | 2,1 g |
- Cukurs (g) | 1,4 g |
Šķiedrvielas (g) | 2,6 g |
Olbaltumvielas (g) | 2,8 g |
Sāls (g) | 0,04 g |
K1 vitamīns (µg) | 69,6 µg |
B9 vitamīns (µg) | 62,4 µg |
pagatavošanas veids
Ar eļļu uzkarsētā pannā pievieno 400g dārzeņus. Pannai uzliek vāku, lai veicinātu tvaicēšanu. Pēc 8 minūtēm pievieno sviestu un iecienītās garšvielas. Pēc tam ļaujiet tiem tvaicēties vēl 4 minūtes bez vāka.
uzglabāšanas nosacījumi
Ledusskapī (no 0 līdz +3°C): 24 stundas. Saldētavā (-18°C): līdz derīguma termiņa beigu datumam.
Atkausēts produkts nav derīgs atkārtotai sasaldēšanai.
Atklāj mūsu receptes
Rīsu salāti ar pupiņām, brokoļiem un papriku
Jauni salāti! Rīsi, brokoļi, pupiņas un paprika radīs negaidītu garšu raibumu. Uzticies Bonduelle un baudi vakaru ar šiem interesantajiem salātiem.
Zaļie salāti ar mocarellas sieru
Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Ātrai pagatavojami un neprātīgi garšīgi!
Salāti ar brokoļiem, zaļām pupiņām un āboliem
Veselīga un garšīga recepte, kas lieliski piemērota vieglām pusdienām.