Ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē

Gribas brokastis, kas būtu ne tikai sātīgas, bet arī ar izteiksmīgu garšu? Tad ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē ir tas, kas noteikti jāizmēģina. Šajā receptē ir apvienotas tradicionālas ceptas olas un pupiņas aromātiskā karija mērcē, kas piešķir ēdienam īpašu pikantumu un siltumu. Ikvienā kumosā atklājas bagātīgā garšvielu harmonija, kurā savijas Meksikas un Āzijas virtuves garšas, radot jaunu un interesantu brokastu pieredzi. Šīs ceptās olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē ir lielisks veids, kādā sākt dienu, nodrošinot sevi ar enerģiju un labu noskaņojumu. Šis ir ēdiens, kad gribas kaut ko neierastu, bet vienlaikus gardu un sildošu. Tas ir krāšņs ēdiens, kas noteikti pārsteigs gan jūs, gan jūsu tuvos un mīļos.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

60 sīpolu

10 g ķiploku

10 g aso piparu

60 g sarkanās paprikas

150 g sasmalcinātu konservētu tomātu

2 olas

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

sīpolloki
Sastāvdaļas 2 porcijām
100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

60 sīpolu

10 g ķiploku

10 g aso piparu

60 g sarkanās paprikas

150 g sasmalcinātu konservētu tomātu

2 olas

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

sīpolloki
  1. Solis 1
    Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, apcep sakarsētā eļļā 2 minūtes, līdz apbrūnē. Pēc tam sasmalcina asos piparus un papriku, apcep kopā ar pārējiem dārzeņiem. Cep vēl 2–3 minūtes.
  2. Solis 2
    Pievieno konservētās pupiņas karija mērcē un tomātus. Pieber sāli, piparus un visu sajauc. Sautējumā izveido 2 bedrītes, tajās iesit olas un cep vēl aptuveni 8–10 minūtes (pannā ar vāku). Dekorē ar koriandra lapiņām un sīpollokiem. Gatavs! Jau varat baudīt šo gardo un sātīgo ēdienu – ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē!
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīpoliem un BBQ pupiņām

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīpoliem un BBQ pupiņām ir ideāla izvēle. Šajā ēdienā ir apvienotas “gaļīgās” tekstūras portobello sēnes, kuras lieliski aizstāj gaļu, un maigi pikanti marinēti sīpoli, kas piešķir svaigumu un vieglu skābenumu. Savukārt BBQ pupiņas piešķir dūmakainu saldumu, pieliekot punktu garšas simfonijai, kas atstāj neatkārtojamu iespaidu. Šis tako ir ideāli piemērots gan veģetāriešiem, gan tiem, kuri vienkārši vēlas izmēģināt kaut ko jaunu un interesantu, piemēram, vieglām vakariņām vai ballītei ar draugiem.

  • Veģetāra načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu

    Kad kārojas viegla un garda uzkoda, kas būtu lieliski piemērota baudīšanai kopā ar draugiem vai ģimeni, veģetārā načos ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ir ideāla izvēle. Šajā ēdienā kraukšķīgie načos tiek apvienoti ar sātīgajām sarkanajām pupiņām un saldo kukurūzu, radot patīkamu garšu kontrastu, kas, ceram, neatstās vienaldzīgu nevienu. Ikviens kumoss ļauj izbaudīt sulīgās un pikantās piedevas, kas lieliski sader ar sieru un maigo mērci. Tā ir ideāla uzkoda ballītei, filmu vakaram vai vienkārši omulīgai pasēdēšanai mājās. Šī veģetārā načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ne tikai iepriecinās garšas kārpiņas, bet arī pārsteigs ar savu sātīgumu. Tāpēc aicinām izmēģināt!

  • Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē

    Kad gribas kaut ko krāsainu, sātīgu un neparasti garšīgu, veģetārā bowl (bļoda) meksikāņu gaumē var būt lieliska izvēle, kas ļaus izbaudīt autentiskas Meksikas virtuves garšas. Ikviens šā ēdiena kumoss atklāj aizvien jaunu garšas niansi. Svaigi tomāti, sulīga kukurūza, olbaltumvielām bagātās pupiņas un aromātiskās garšvielas rada pilnvērtīgu un sabalansētu ēdienu, kas ne tikai iepriecinās jūsu garšas kārpiņas, bet arī sniegs enerģiju visai dienai. Šī veģetārā bowl meksikāņu gaumē ir ideāla izvēle gan vieglām vakariņām, gan pusdienām, kad gribas kaut ko veselīgu, bet vienlaikus arī īpaši gardu. Turklāt tas ir ideāls piemērs, kas uzskatāmi parāda, ka augu izcelsmes uzturs var būt gan sabalansēts, gan gards.