Kartupeļu salāti ar āboliem un riekstiem
Vidēji sarežģīta
5 cilvēkiem
20 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
5 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
500 g kartupeļu
2 gab. ābolu
1 sarkanais sīpols
10 gab. valriekstu
1 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
1 ēd. k. ābolu sidra etiķa
100 ml ūdens
Sāls, pipari, pētersīļi
500 g kartupeļu
2 gab. ābolu
1 sarkanais sīpols
10 gab. valriekstu
1 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
1 ēd. k. ābolu sidra etiķa
100 ml ūdens
Sāls, pipari, pētersīļi
Sastāvdaļas 5 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
500 g kartupeļu
2 gab. ābolu
1 sarkanais sīpols
10 gab. valriekstu
1 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
1 ēd. k. ābolu sidra etiķa
100 ml ūdens
Sāls, pipari, pētersīļi
500 g kartupeļu
2 gab. ābolu
1 sarkanais sīpols
10 gab. valriekstu
1 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
1 ēd. k. ābolu sidra etiķa
100 ml ūdens
Sāls, pipari, pētersīļi
- Solis 1Izvāra kartupeļus (var ar visu mizu). Vārītos kartupeļus sagriež gabaliņos un apcep pannā nelielā daudzumā eļļas.
- Solis 2Nomizo un sagriež sarkano sīpolu. Nomazgā ābolus un sagriež kubiņos.
- Solis 3Sasmalcina valriekstus.
- Solis 4Lielā traukā sajauc visas sastāvdaļas. Atsevišķā traukā sajauc sinepes, medu, etiķi un ūdeni.
- Solis 5Pagatavoto mērci sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Pievieno sāli, piparus un pētersīļus.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Indiešu vistas karijs
Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz Indiju kopā ar neprātīgi gardo vistas kariju.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Atklāj arī...