Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes
Sastāvdaļas









Sastāvdaļas
4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
- Solis 1Labi nomazgājiet vai nomizojiet kartupeļus, sagrieziet tos četrās daļās un izvāriet.
- Solis 2Sīpolu, ķiploku un ingveru nomizojiet un sagrieziet. Pannā izkausējiet sviestu un visu apcepiet.
- Solis 3Pielejiet 50 ml ūdens, pievienojiet tomātu mērci un karija garšvielas. Visu samaisiet.
- Solis 4Pievienojiet zirnīšus un vāriet 2–3 minūtes. Tad pievienojiet kartupeļus, vāriet dažas minūtes. Pievienojiet spinātus.
- Solis 5Atstājiet zem vāka uz dažām minūtēm.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Kartupeļu sacepums ar zirnīšiem
Sestdienas vakariņās ar ģimeni vai pusdienās ar draugiem šis kartupeļu sacepums ar zaļajiem zirnīšiem būs tieši laikā! Garda un sātīga recepte.
Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Atklāj arī...