Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
- Solis 1Saldos kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un apviļā olīveļļa, pārkaisa ar sāli.
- Solis 2Kartupeļus liek pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī 200°C, 25–30 minūtes.
- Solis 3Kamēr kartupeļi cepas, pannā sakarsē olīveļļu un dažas minūtes tajā apcep spinātus un sasmalcināto ķiploku.
- Solis 4Pievieno turku zirņus, sāli un piparus. Liek traukā, maisījumam pievieno fetas sieru.
- Solis 5Ceptajos kartupeļos izveido bedrīti, bedrītē liek pagatavoto maisījumu.
- Solis 6Cep cepeškrāsnī vēl 10–12 minūtes. Visam pievieno sāli un piparus, pārkaisa ar pētersīļiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Brokoļu zupa
Brokoļu zupa pārsteigs ne tikai Tevi, bet arī visus Tavus draugus! Garšu rotaļa izkustinās visas garšas kārpiņas.
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru
Viegli un ātri pagatavojama makaronu ēdiena recepte, kas der visiem. Ļaujiet tiem pārsteigt Jūs vai Jūsu viesus!
Atklāj arī...