1. >Receptes
  2. >Kukurūzas kūka

Kukurūzas kūka

Saldumi ar kukurūzu? Izmēģini šo recepti saviem spēkiem un rezultāts būs negaidīts, bet ļoti gards!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

500 g kukurūzas miltu

60 g kviešu miltu

3 tējk. cepamā pulvera

Šķipsniņa sāls

125 g cukura

4 olas

250 ml saldā krējuma

Citrona miziņa

180 g kausēta sviesta
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

500 g kukurūzas miltu

60 g kviešu miltu

3 tējk. cepamā pulvera

Šķipsniņa sāls

125 g cukura

4 olas

250 ml saldā krējuma

Citrona miziņa

180 g kausēta sviesta
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
  2. Solis 2
    Traukā sajauciet miltus, cepamo pulveri un sāli.
  3. Solis 3
    Olas ar cukuru saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
  4. Solis 4
    Pievienojiet saldo krējumu un pierīvējiet citrona miziņu. Maisot pamazām pievienojiet miltu maisījumu.
  5. Solis 5
    Maisot pievienojiet kausēto sviestu.
  6. Solis 6
    Pievienojiet kukurūzu un samaisiet.
  7. Solis 7
    Lejiet cepamajā formā un cepiet apmēram stundu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Taizemes sarkanais Red Thai karijs

    Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.

  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...

  • Meksikāņu sautējums

    Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo saut...