Kukurūzas kūka
Saldumi ar kukurūzu? Izmēģini šo recepti saviem spēkiem un rezultāts būs negaidīts, bet ļoti gards!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
- Solis 2Traukā sajauciet miltus, cepamo pulveri un sāli.
- Solis 3Olas ar cukuru saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
- Solis 4Pievienojiet saldo krējumu un pierīvējiet citrona miziņu. Maisot pamazām pievienojiet miltu maisījumu.
- Solis 5Maisot pievienojiet kausēto sviestu.
- Solis 6Pievienojiet kukurūzu un samaisiet.
- Solis 7Lejiet cepamajā formā un cepiet apmēram stundu.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Meksikāņu sautējums
Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.
Atklāj arī...