Portobello sēnes ar ziedkāpostu rīsu pildījumu
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
10 minūtes
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” ziedkāpostu rīsu 400 g
4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes
Parmezāna siers
Ķiršu tomāti
Baziliks dekorēšanai
Olīveļļa
Sāls un pipari
4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes
Parmezāna siers
Ķiršu tomāti
Baziliks dekorēšanai
Olīveļļa
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” ziedkāpostu rīsu 400 g
4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes
Parmezāna siers
Ķiršu tomāti
Baziliks dekorēšanai
Olīveļļa
Sāls un pipari
4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes
Parmezāna siers
Ķiršu tomāti
Baziliks dekorēšanai
Olīveļļa
Sāls un pipari
- Solis 1Sakarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
- Solis 2Nomazgā Portobello sēnes, nogriež tām kātiņus un ar karoti izņem brūnās lapiņas. Sēnes vidu viegli apziež ar olīveļļu, uzkaisa sāli.
- Solis 3Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un saliek Portobello sēnes. Cep aptuveni 15–20 minūtes.
- Solis 4Pannā sakarsē olīveļļu un ieber “Bonduelle” ziedkāpostu rīsus. Pievieno sāli un piparus, cep aptuveni 7 minūtes.
- Solis 5Izceptajās sēnēs liek apceptos ziedkāpostu rīsus un sagrieztus ķiršu tomātus. Uzkaisa parmezāna sieru un liek cepties vēl dažas minūtes, līdz siers izkūst. Dekorē ar bazilika lapiņām. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Gaļas frikadeles ar dārzeņiem
Ļauj mums Tevi pārsteigt! Šīs gaļas frikadeles būs lieliski piemērotas gan vakariņām ar ģimeni, gan pusdienām ar draugiem.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Ziedkāpostu kuskuss ar kukurūzu
Atklāj arī...